3
Jan
2023

Najboljša strategija, ki jo lahko uporabite za generična zdravila: kaj morajo starši vedeti

Najboljša strategija, ki jo lahko uporabite za generična zdravila: kaj morajo starši vedeti

KazaloKako blagovna znamka vs. Splošni recepti: kaj morate vedeti. vam lahko prihrani čas, stres in denar.Nekaj ​​idej o proizvodnji generičnih zdravil: priložnosti in ovire, ki bi jih morali vedeti

, M, zagon zdravja v Indiji. Mera Medicare je spletna platforma, ki ljudem omogoča pridobivanje zdravil na spletu in stroškovno učinkovito.

Generični proizvajalci se ne srečujejo z enakimi stroški kot dobavitelji zdravil za blagovno znamko. To je, ker je proizvajalec blagovnih znamk običajno razvil zdravilo, postopek, ki vam lahko vrne stotine milijonov dolarjev.

Za skupnega proizvajalca ni potrebna takšna naložba ne v napredku in ne v trženju. Formula zdravila je razumljena, znanstvena preskušanja so polna; Edina zahteva skupnega proizvajalca je, da regulatorjem dokaže, da je njegova variacija tako velika in učinkovita pri ljudeh kot original. To je velika finančna korist za ta podjetja, zato so njihova zdravila lahko veliko cenejša.

Običajno ne vidite oglasov za generike. Morda ta odsotnost izpostavljenosti in sijaja naredi generike “manj velike” za posameznike, trdi, da je William Shrank, pomočnik učitelja medicine na Harvard Medical Institution.

Številna ogromna podjetja z zdravili, ki temeljijo na raziskavah, ki temelji na raziskavah, ki jo je treba odkriti, registrirati in tržno lastniško zdravila. Ekskluzivne roke se močno krčijo (e. g., GSK je očitno le 25% svojega dohodka iz ekskluzivne prodaje zdravil), vendar še vedno porabijo 1418% svojega zaslužka na R&D, kar očitno izdeluje farma med najbolj raziskovalno intenzivno industrijo.

Pharma poskuša zmanjšati učinek bližajočega se izteka patenta. Vse poskuša podaljšati izraz in vredno lastniškega statusa. Prizadevanja vključujejo, da je zdravilo manj zapleteno za zagotavljanje, od države, dvakrat na dan do Domača stran dnevnega, z razširjeno rešitvijo za izstrelitev; razširitev na otroško rešitev; Celo preložitev začetka generičnih izdelkov z zakonitimi in potencialno ne tako zakonitimi kupci; in staromodno znižane cene.

Generično zdravilo – Wikipedija je lahko zabavna za vsakogar

Prav tako lahko bolj inventno ustvarijo novo rešitev tako, da delijo prvotno kombinacijo racemičnih zdravil in iščejo odobritev veliko bolj energičnega enantiomera (e. g., esomeprazol in omeprazol, pa tudi citalopram in escitalopram). 104 Postopek širitve licenc ima dvomljivce, prav tako pa je bil dejansko označen kot “zimzeleno.”105 Ko se čas licence nepreklicno konča, so skupni konkurenti dejansko koristili leto dni, da imajo svoje skupne obrazce pooblaščene za zagotovitev, da so v trgovini z drogami čim bolj hitro, kot je zakonito izvedljivo.

Če ima skupni dobavitelj odlične farmako-ekonomiste in natančno sledi, kako se razpršijo recepti izključne medicine med državami, območji in indikacijami, prek številnih podjetij, ki so osredotočena na dajanje tovrstnih podatkov o zdravilih na recept bo razumel, katera zdravila prinašajo znatne prihodke za svoje inovatorje.

Če ima količino proizvodnje za pogajanja o distribuciji številnih generičnih izdelkov hkrati z velikimi kupci, potem bo zagotovo moral nahraniti tega velikega proizvajalca s popolnoma novimi izdelki, torej s povsem novimi generiki trg. V konkurenci z drugimi velikimi običajnimi proizvajalci mora svoje predmete takoj dobaviti in tudi poceni.