3
Aug
2023

Skock fragar ocksa ifall Tinder Gold ar var de fem dollarna i manaden tillagg taxa

Forsavit nagon passar de sam din alder ej visas i appen kommer dom att veta att du maste innehava minst Tinder gagna. Pa samma krafti kan Tinder positiv -prenumeranter fortiga sitt stracka fran andra brukare, sa om avstandet ick visas kanner till n att personen ar atminstone nagon fordel -prenumerant. Sa du tvungen besta observant med hurdan du anvander funktionerna i Tinder Gold om ni i all synnerhet inte vill att manniskor amna kunna att ni anvander det.

Svaret beror pa hurdan ni anvander Tinder. Akte do saso uppskattar mojligheten att traffa vackr man sam kvinns igenom internet, ar Tinder Gold en fran do basta funktionerna sasom introducerats pa ett dejtingsapp. Forut de dar saso tycker om sjalva svepprocessen sam med fundering pa framtidsutsikter, har den formagan att sannerligen avtaga saken dar era ni lagger gallande att svepa sam oka saken da era du kan agna at att internetsnack tillsamman mojliga matcher.

Lira det nagon funktion?

Nago angelagen funder ar, lira det nagon flygplansrullning forut andra anvandare om du anvander Tinder Gold eller icke? Realitet ar att det varierar fran manniska mo indivi, samt om va saken dar personen letar postum, sam vad ni pastar att du letar postum. Sa i motto ar det op mot de. Framfora oss undersoka det ha narmare.

Oforetagsam oss beratta att ni anger att ni letar postumt en langsiktigt proportion. Tillracklig ar du i teorin, skada i praktiken ar du en https://kissbrides.com/sv/slaviska-brudar/ svepande fan sasom samlar tandstickor och traffar manga fran dem va rynk. Nog har du icke haft e forhallande mer serios a nagon upprepad forbindelse gallande manader. Saso en sammanfattning kommer andra folk pa Tinder att anta att n ar arme for skojs skull och ick for nagot serios. Vi ar inte arme pro att doma dig for det, skad det ar ett bevisat verklig att va ni tycker sam va ni utfor spelar roll for andra manniskor … sarskilt i datingpoolen.

Folk saso anvander Tinder Plus sam Tinder Gold tenderar i allmanhet att existera folk sasom lagger jatte- handlingskraft konungen sitt Tinder -liv. De traffar mycket eller forsoker. Sa om du dejtar avsevart, skada presenterar nagon vagg som n inte ar, kan det begaran lit redogorelse att medgiva manniskor ta reda pa att n age Tinder positiv eller Tinder Gold. Forsavit n forsoker fortiga din anvandning fran premiumtjansterna maste du bega manga saker:

  • Anvand icke funktionerna for doljalder / dolj djavel
  • Anvand inte passfunktionen standigt fo att forandra din lage samt dana kontakter tillsammans manniskor fran staden, savida ni ick faktiskt kommer at den platsen
  • Samtal ick med dina matcher om alla Superlikes romantikresor fA¶r mA¤n ni age delat ut eller forsavitt all dom toppval ni har traffat

Tinder Golds smutsiga lilla hemlighet

Inneha ar ett hemlighet ifall Tinder som ick flertal kanner mot, sam nagon saso gallande e slags fason duplicerar funktionaliteten i funktionen Likes You-funktionen hos Tinder Gold:

Ifall nagon allaredan har svept pa obojd fattig pa dig, visas de kungen (eller bliva) toppen av din stack stamning. Det stammer, va gang ni loggar in gallande Tinder, o nagon redan ager svept bums pa dej, kommer de att visas hogst op gallande din upprakning. Det betyder ej stadse att all sasom ar maximal opp i din stack inneha svept at hoger; det kan besta sa att ingen inneha.

Skad n kan dra kopiost nytta fran funktionen Likes You i Tinder Gold via att tillfora do forsta ansprakslos profilerna bonus omsorg darfor de formodligen allareda age valt dej. O du sveper at hoger konungen ett fran dem samt matchar tvart, vet n att dom allaredan hade svept pa obojd paver p dig.

Det utesluter fasten ick att nagon raknar ut att ni ager Tinder Gold (eller atminstone Tinder Plus) gallande indirekta satt. Exempelvi, o n anvander Pass och hamnar i match med nagon i nagon annan stan, sam den personen under en chatt med dej farsa reda gallande att du verkligen ick finns i deras riktnummer, kommer dom att besta medvetna ifall att du maste hava Pass och ar darmed atminston ett Tinder positiv -medlem (eller atminstone autentisk, precis duktig kungen att gestalta spe).